Billleder

Har du et billede vi må bruge på hjemmesiden, må du meget gerne maile det til victor@odderhop.dk

Ved at leje hoppeborgen eller fodbolddart støtter man samtidig SOS-børnebyerne

Odderhop.dk

V/ Victor M. Jørgensen

Nølev byvej 30, 8300 Odder

8300 Odder

Tlf. 30 96 86 19.

     41 83 80 86   

Email:victor@odderhop.dk


Baggrunden for starten på udlejningsfirmaet:


Egentlig startede det med at jeg plagede min mor med, at jeg ville have et arbejde, da jeg gerne ville tjene penge. Men da jeg ikke var gammel nok, måtte jeg finde på en anden ide.   Derved opstod ideen med hoppeborgen.


Jeg synes det kunne være fedt at gøre børn glade og samtidig opstod der også mulighed for at  hjælpe nogle helt andre børn.

 

Jeg synes at alle børn skal have mulighed for at gå i skole. Jeg ville gerne finde en måde at hjælpe børn i ulande, så de kan få råd til at gå i skole.  Ved at de danske børn får en sjov fødselsdag, kan de samtidig hjælpe sponsorbørn i fattige lande. 

 


Samarbejde med SOS Børnebyerne


Odderhop.dk har valgt at støtte SOSbørnebyerne. Sos børnebyerne har netop til formål at hjælpe udsatte børn med at få en uddannelse og nogle gange også en familie, som jeg føler at et hvert barn bør have.

Jeg håber at der med tiden og udviklingen af Odderhop.dk kan gøres bare en lille forskel som måske for et barn eller flere er en kæmpe forskel.

Læs mere om SOS Børnebyerne på deres hjemmeside: www.sosbornebyerne.dk

 

 

Odderhop i fremtiden


Jeg håber at firmaet kan udforme sig til at rumme mange flere attrativiteter, så der er mulighed for at et større antal mennesker vil benytte sig at mulighederne. På lang sigt kunne et mindre legeland i Odder være et ønske.

Jeg håber også at firmaet kan være lidt med til at skabe opmærksomhed på det område - at støtte andre. For selv om det måske ikke er så meget man kan støtte med, kan det i den anden ende gøre en stor forskel.